Along with traditional Megrelian cheeses, the family-run business produces crust cheeses made with Italian technology. Since Magrian raw materials are used for cheese production, the owner gave them Georgian names:
- Italgula - Semi-hard Italian cheese
- Frangula - Semi-hard French cheese
- Kashkhala - Sulguni-like semi-hard cheese flavored with savory, pepper, coriander, and mint.
- Bryndza which is placed in brine in vacuum packaging and can be stored for up to 1 year.
- Halumi - ready-to-fry cheese made according to Greek tradition.
- Ojaleshi aged Italian cheese
During a visit to the enterprise, you can also try Megrelian gebjalia and types of smoked cream cheese, seasoned with pepper and garlic, which are the hallmark of the enterprise. Thanks to this cheese, Natia's artisanal cheese enterprise received an award for an enterprise that creates a niche and different tastes at the UN Food Organization festival.
საწარმოში სტუმრობისას თქვენ ასევე შეგიძლიათ დააგემოვნოთ მეგრული გებჟალია და წიწაკითა და ნივრით შესუნელებული, შებოლილი კრემ-ყველის სახეობები, რომლებიც საწარმოს სავიზიტო ბარათია. სწორედ ამ ყველის დამსახურებით, ნათიას არტიზანული ყველის საწარმომ გაეროს სურსათის ორგანიზაციის ფესტივალზე ნიშური და განსხვავებული გემოების შემქმნელი საწარმოს ჯილდო მოიპოვა.